lördag 28 oktober 2017

Sovmorgon och hemma-helg


God morgon, höll jag på att skriva... men det är ju mera lunch. Fast en skön sovmorgon hade vi, jag och Mannen i mitt liv. Vi satt ute i badet i över två timmar igår och klockan hann passera midnatt innan vi kom i säng. Så en sovmorgon kändes riktigt skön! 


 Annars är det rätt sällan vi tar sovmorgon, faktiskt.  Det brukar vara rätt fulltecknade helger hos oss och ofta som man ska upp och iväg någonstans i tid... Förra helgen t ex, så åkte vi i tid upp till Dalarna...och lördagen innan det, så var vi nyinflyttade i Wikers Bohus och vaknade tidigt, ivriga på att komma i ordning  ;)  och när vi bor på hotell (som vi gjort rätt ofta senaste åren) så vill vi upp i tid för att inte behöva stångas och trängas vid frukosten... ;) 


Världsliga saker, helt klart ;)  Hur som helst, skönt att sova till klockan passerat 9 och att ha en hel helg hemma.  Huset kommer vara fyllt med släkt och familj ikväll, det blir mysigt! Svärföräldrarna är på väg hit för att träffa "Lillprinsen den andre" för första gången och då passar det ju bra att alla samlas.  Hade dottern W, varit hemma så hade vi firat henne också, eftersom hon fyller år i veckan. Men hon och ett par kompisar for iväg ner till Wikers Bohus igår och kommer hem imorgon kväll. Så vi firar henne i hennes frånvaro ;) Och jag, som faktiskt tycker det är skönt med en hemma-helg kan ändå inte låta bli att vara lite avis på henne som är i Wikers Bohus... Jag vill också vara där ;)  Och här... ;) Maria

1 kommentar:

  1. Å här sitter jag o grinar o snörvlar för att ni ska få ett flickbarnbarn...å såååklaaaart får man vara glad över en flicka då det redan finns 2 pojkar...;) Va mysigt med lit esläktkalas...å här har vi också en sån där skön lördag....sovmorgon och göra ingenting står på min lista i dag...;) Å de där bilderna från havet...ååååå....den promenadslingan går inte av för hackor och jaaaa en skulle man kunna leva med..;)
    Mysigt för tjejerna att kunna åka ner sådär....även om mamman blir avis...;) Ha en superhärlig dag och kväll nu..;) Kraaaaaam

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...