måndag 9 oktober 2017

24 år i nöd och lust...


... och tills döden skiljer oss åt....
 
 
Vi gifte oss borgerligt. Hemligt och i smyg. Men jag minns faktiskt inte riktigt vad det var vi lovade varandra, hur texten löd...  Men idag har vi i alla fall varit gifta i 24 år, jag och Mannen i mitt liv! Och nog har det väl varit i "nöd och lust" och att vi kommer leva ihop tills döden skiljer oss åt... ja, det hoppas jag så klart.  Jag tror på det också, men det är viktigt att inte ta något för givet!
 
I nöd och lust... Vi har gått igenom både glädje och tyvärr även sorg. Vi har gått igenom tuffa händelser och gemensamt fattat stora beslut.  Vi har funnits till för varandra, stöttat och lyssnat  och med tiden har vi gått från förälskade ungdomar till mogna vuxna människor med en kärlek som bara vuxit sig starkare genom åren. Numera ser jag inte bara Mannen i mitt liv som min stora kärlek utan även som min allra bästa vän. Han är helt klart den som vet mest om mig och känner till hur jag fungerar. Med honom känner jag mig alltid trygg.
 
Vi står varandra väldigt nära och ibland tror jag vi kan "känna in den andre". Som t e x när jag var gravid med tvillingarna (våra förstfödda)  och låg inlagd på sjukhuset och vattnet gick under natten till det planerade snittet... Ja, samma tid vaknar Mannen i mitt liv som befinner sig på hemmaplan av att han är väldigt kissnödig (som 22:årig kille vaknar man sällan på natten för att behöva kissa, har jag förstått). Eller när jag är hemma med två tvååringar och en en-veckas-gammal bebis och vårt hus börjar brinna.... samtidigt får Mannen i mitt liv, som är på jobbet, en obehaglig känsla och vill komma hem så fort som möjligt... Eller att jag den senaste tiden har känt fysisk smärta när Mannen i mitt liv haft någon smärta...  En slump kanske? Man är fri att tro vad man vill...
 
 
Men jag är i alla fall säker på en sak, och det är att det vi känner för varandra...
 
DET ÄR ÄKTA KÄRLEK
 
 
 
Maria
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Det är så vackert skrivet att jag får gåshud. Varmaste grattis på er 24årsdag. Kram från Rektorskan

  SvaraRadera
 2. Såååå fint du skriver Maria <3
  Ryser jag med!
  Mitt varmaste GRATTIS till Er och så önskar jag Er en riktigt härlig och vacker bröllopsdag!
  Många kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Ni är så fina ihop, jag är så glad att jag lärt känna er. Och vi ser fram emot att vi kommer kunna ses oftare nu framöver.
  Stort grattis fina ni.
  Jag känner igen mig i mycket av det du skriver, min D är också min nästa vän.
  Det är härligt med kärlek
  Kram på dig vännen

  SvaraRadera
 4. Så fint. Hoppas ni får en riktigt fin dag. Kram Anki 🌸

  SvaraRadera
 5. Men åh vad fint! Härlig känsla att känna så starkt för varandra så länge! Grattis till er! Tror absolut på det där med att "känna in" eller ara synsk. Dottern har samma förmåga och har förutspått ett par dramatiska händelser.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. AWWW GRATTIS! Kan bara säga att håll hårt i honom. Jag är själv singel numer och kan bara säga att vara på singelmarknaden är tufft som fan och ibland drunknar man i grodträsket och tappar hoppet om prinsen helt haha :)

  Ha en kanon vecka:)

  Hälsn Maria på Inredningsvis

  SvaraRadera
 7. Grattis till er <3 vi firar 15 år som gifta imorgon och 25 år sen vi träffades <3 kram

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...