torsdag 28 september 2017

Utanför uterummet...


 ... där står våra "däckstolar" som jag gillar så otroligt mycket! Egentligen heter de väl Adirondack-chairs eller adirondack-stolar.  Jag hade suktat efter dessa i flera år när vi slog till på dem för några år sedan. De passar så himla bra till vårt hus, som har lite amerikansk östkust-stil. 


Jag minns min lite barnsliga glädje den där fredagen då Mannen i mitt liv hade köpt dem, och de stod ihopskruvade på plats när jag kom hem från jobbet. Om jag inte minns alldeles fel så regnade det resten av den helgen, så det blev inte så mycket sittande i dem just då. Egentligen sitter vi nog inte speciellt mycket i dem över huvud taget, när jag tänker efter...  De står mest och bara är snygga ;)  


Snyggast är de ju när man lägger i kuddar, filtar och har piff på bordet... Det är ju inget tak över dem, så kuddar, filtar och dynor måste ju in och ut hela tiden. Kanske därför vi inte sitter så mycket där? Fast vi sitter mest på framsidan, på vår "porch". Ja, vi kallar faktiskt vår veranda för porch på grund av den amerikanska stilen ;) 


Annars sitter vi ju allra allra mest i vårt uterum. Vårt högt uppskattade uterum som vi inte skulle kunna vara utan här hemma! Där inne sitter vi ju året runt! 

Maria

4 kommentarer:

 1. Hej Maria,
  Jättesnygga stolar och så väldigt klassiska och typiska American East Coast. Där finns de i alla färger, med mörkröda och mörkgröna som klassiker, och man kan hitta antika jättebiligt på antik malls eller second hand shops. Men vitt är krispigt klassiskt och så fräscht. Slå in er i sköna varma stora filtar och tänd ljus i en lyckta och sitt där ute och mys och ta ett glas vin i höstmörkret.

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. De är verkligen superfina och passar verkligen fint till ert hus. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...