tisdag 26 september 2017

Tack snälla ni! Men några vinröda stövletter blir det nog inte...


Tack snälla ni för alla fina hälsningar ni lämnade till mitt förra inlägg!  Vad glad jag blir! Glad blev jag också när mina stövletter fanns för upphämtning. 


Så efter min motionsrunda och efterföljande dusch kastade jag på mig en ren och fräsch klänning och drog ner på byn.


Spänd av förväntan!  Hem och packade upp stövletterna. Ett par riktigt fina från Lauren Ralph Lauren, (ett fynd för typ halva priset). Jag stoppade i mina fötter i dem och provgick lite i hallen och köket.


Nej, det kändes tyvärr inte helt 100 faktiskt... De där lite överdimensionerade blixtlås-kläpparna dinglade och skramlade rätt rejält när jag rörde mig. Jag fick en känsla av att de skulle reta gallfeber på mig. Eftersom fyndpriset ändå låg närmare tusenlappen bestämde jag mig för att de var för dyra för att komma att stå oanvända i garderoben...  Med en suck packade jag omsorgsfullt ner snyggingarna och konstaterade att det blir nog inga vinröda stövletter för min del...  Till historien hör att jag beställde ett par lite gångvänligare i mocka från Ellos för några veckor sedan, men de provade jag inte ens innan de gick med returen, eftersom den vinröda färgen var mer plommonilla i mina ögon...  Jag får nöja mig med mina två par svarta stövletter helt enkelt. Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...