lördag 23 september 2017

Stockholm på tu man hand och ett mysigt säsongsavslut.


Vår tripp på tu man hand igår, ja det var ju så klart en liten tripp till Stockholm. Vi är väldigt förtjusta i att ta ett Stockholmsdygn eller två, då och då, jag och Mannen i mitt liv. Oftast ser utflykten någorlunda lika ut... Vi har våra favoriter... Tänkte dela med mig av det som lite tips.  En lätt lunch på Boqueria, i MOOD-gallerian. Vi tar gärna några pintxos och ett glas rött till det. 


Efter det brukar vi kika lite i affärer. Igår köpte vi doftpinnar på Rituals som ska med ned till Smögen. Och Mannen i mitt liv hämtade ut en skjorta på Stenströms som han beställde förra helgen när vi var där.  Lagom tills det är kaffedags, så är det mysigt att gå på Egoiste som också ligger i MOOD-gallerian. 


Salongen, som det verkar heta numera, uppe på NK är en favorit att slå sig ner på när man tycker att man är klar med att traska runt i affärer... Ett glas vin där är väldigt trevligt och ofta är det konstigt nog väldigt lugnt där. Självklart tar vi ett varv på Newport och inspireras av allt snyggt som finns där. Tycker att jag är privilegierad som snart har två hus att inreda och piffa... 


Senare på eftermiddagen var det dags att svira om för kvällens middag. Det här var nog första gången jag åkte någonstans utan att ha en klänning eller kjol nedpackad i resväskan. Till Mannen i mitt livs besvikelse ;) Han gillar bättre att  jag har klänning eller kjol. Men jag hade trott att vi skulle kunnat sitta ute på en viss klippa på ett visst ställe och tänkte att det var skönast med byxor (nu när jag ändå hittat några som passar ;)


Vi klev på båten på Nybroplan...


... för att åka ut till Fjäderholmarna, för sista gången den här säsongen. Jag måste säga att vi har inte haft riktigt bra väder någon gång i år, när vi varit där ute. Tyvärr...  Igår var det bara regn och grått och något klipphäng blev det ju inte.


Men att sitta och mysa vid brasan där på Fjäderholmarnas krog... det är ju inte helt fel det heller förstås!  Och jag hade ju kunnat haft kjol eller klänning ;) 


Vi fick "vårt bord" längst ned vid fönstret med bästa utsikt. Fast det var ju inte mycket till utsikt igår ;) Och jag kände att det var rätt skönt ändå med både byxor och poncho, för det var lite svalt där vid fönstren. Vi åt gott, tre rätters och fick fin service. ("Skuggan" där i hörnet är Mannen i mitt liv som helst inte vill exponeras så mycket på min blogg ;) )


Innan vi skulle gå till båten för att åka tillbaka in till stan, så avslutade vi kvällen där vi började den. Vid brasan med en kopp kaffe. Det blev ett mysigt avslut på den här säsongen på det där stället som vi gillar så mycket...  Maria
6 kommentarer:

 1. Så mysigt ni haft det. Härligt att komma iväg till ert favoritställe, ett av dem:).
  Jag skulle önska att Newport fanns här i Gbg också.
  Kram på dig vännen

  SvaraRadera
 2. Mysigt såna helger hade jag och mannen innan barnen kom, du är ursnygg i byxor kram

  SvaraRadera
 3. This is a good idea thank for sharing on the website
  หนังตลก

  SvaraRadera
 4. Härlig helg, men synd förstås på vädret... Jag är en byxtjej jag, och har knappt några klänningar istället... ;) Grattis till Er dotters körkort ! En befrielse det där med körkort... Nu har vi bara yngsta kvar att skjutsa... 3 år till!
  Önskar Dig en ny finfin vecka, kram Kate

  SvaraRadera
 5. This is a really good idea that you have going on. manufacturing
  หนังไทย

  SvaraRadera
 6. It’s really a great and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...