lördag 2 september 2017

Rabatt som resulterade i nya lampor till köket


Nej men titta här då! Nya lampor på plats på avlastningsbordet i köket! Ni som läste om min lilla makeover i köket, förra söndagen, kanske minns att från början stod där en ananaslampa? 

Ni minns kanske också att jag ville ha två likadana lampor istället? Och testade lite med dessa:


Så kanske ni minns också att jag egentligen ville ha ett par lampor i trä/glas? Men att Mannen i mitt liv tyckte jag kunde "hejda mig" lite och se om jag hittade dem på rea? ;)


Han har ju varit med förr, att jag köpt något och så vips så är det rea på den saken bara någon dag senare ;)  Vis av erfarenheten så väntade jag och ta mig sjutton, hade han inte rätt, Mannen i mitt liv!? Bara dagen efter fick jag en rabattkod på 25% hos Ellos :)  Klick, klick så hade jag beställt hem två stycken. 


De matchar så snyggt med de fina gardinlängderna!


Och med fönsterlamporna, förstås! Samma varma beige färg...


 Jag tycker nog att det blev mycket bättre med de här lamporna! De fyller ut mera, känns lite "maffigare". De är nog lite mera "jag" än de där spinkiga varianterna som jag testade med först ;)  Vad tycker ni? Vilka passar bäst?  Jag har kikat på dessa lampor ett längre tag, men inte riktigt kommit på vart jag skulle kunna ha dem. 


Ett tag tänkte jag köpa dem att ha i huset på Smögen... men hejdade mig lite, de är inte superbilliga och det vore ju synd om de inte passade in. Men... nu har jag dem i köket här hemma. Fast... det kan ju hända att jag ändå vill ha dem i vardagsrummet på Smögen, om de passar in där... Det kan hända... Mannen i mitt liv blir lite matt på mig i mitt resonemang... Varför då? Undrar jag? Det är väl lysande att kunna ändra sig och hitta en annan plats??? ;Precis som att man kan flytta blommorna också fram och tillbaka och testa vad som känns bäst. Där tror jag den gröna växten vinner över liljorna... Eller hur?

Maria

4 kommentarer:

 1. Jättesnygg blev det, det ser maffigare ut med de nya fina lamporna. Klockrent:). Tror också att den gröna växten vinner, känns lugnare.
  Jag skulle behöva en lampa till matrummet, kanske ska kika in hos Ellos då:)
  Ha en mysig kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Supersnygga lampor. Så coola! lite annorlunda.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej där,
  Blev ju superfint med de lamporna där! Fyller verkligen ut mer och ger mer balans med två än med en.
  Keeper säger jag :))
  Ha en riktigt skön och avkopplande septembersöndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...