lördag 16 september 2017

God morgon i ett höst-uppdaterat sovrum!


Jo men god morgon! Här vaknade jag idag. Som alla andra morgnar, höll jag på att säga, men så är det ju inte ;) Ibland vaknar jag ju på hotell eller kanske i någons gästrum ;) 


 Kändes heeeelt okej att vakna upp här i ett sovrum som fick sig en liten makeover igår. En liten uppdatering för hösten! 


 Fråga mig inte vad jag fick idén ifrån, men helt plötsligt fick jag för mig att jag ville ha gula kuddar i sammet någonstans i vårt hus! Ja, helt galet... trodde aldrig att jag skulle plocka in den färgen mer efter två gula vardagsrum och ett kök tapetserat i gult med en bård med syltburkar och bär på... 


Men tiderna förändras... och vi med den... och nu var det ju inte gula väggar vi snackade om! Enbart ett par kuddar! Jag köpte dessa billigt, billigt igår på IKEA, och de finns i flera fina färger. Bland annat typ samma mörkgröna som jag köpte hos Hemtex för fyra gånger pengarna... Fast då var det förstås en innerkudde med, detta var bara fodral ;) 


Jag tvekade dock en liten liten stund på om jag skulle göra ett nytt försök med rostfärgade detaljer, som jag testat förut men inte blivit nöjd... men gick på det gula!  Och ...jag tror minsann att jag är riktigt nöjd med den här lagom mängden gult! Ett par ljushållare i gul-brunt hade jag sedan innan.  


Så köpte jag ett par superbilliga filtar också, som har en diskret ruta i gult. Lite pricken över i ;)  Allt som allt lade jag ner 176 Kr på den här uppdateringen, men skillnaden blev större ;)  För övrigt så är jag så himla glad att vi gjorde om sovrummet förra jul-ledigheten.  (här kan ni läsa om och se före och efter-bilder) Jag stortrivs i sovrummet numera! Så har jag och Mannen i mitt liv bytt sida av sängen också ;)  Anledningen? För att det passar bättre för mig att ligga på hans arm då ;) 


Rätt vad det var, så kom jag på att jag kanske skulle ta och byta taklampa? När vi efter flera år äntligen fick upp lampan som egentligen skulle hängt någon annanstans... ;)  Jag bara fick för mig att det kanske skulle vara snyggt med en speciell lampa som jag inte tidigare ägnat en tanke... Vilken lampa jag svamlar om, det får ni se om det blir någon ;) Nu är det snart frukostdags sedan väntar en liten utflykt med fina vänner! 


Maria

5 kommentarer:

 1. Härligt sovrum och den färgklicken var riktigt snygg och som Du säger alldeles lagom. Filtarna med randen var ju perfekta till :)
  Önskar Er en härlig dag med vännerna!
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Där blev man sugen på att krypa ner :) som ett hotell kram

  SvaraRadera
 3. Så fint du har gjort. Sängen gillar jag för den påminner om den inte är lika som vår fast vi har mörkgrå.

  Ha en fin fin dag.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Tänk så man kan ändra sig när det gäller färger:). Fniss, det är viktigt med vilken sida man ligger på i sängen, på landet har jag hamnat på "fel sida" och det är inte lika bekvämt att ligga på D's arm:). Vi kanske ska ta och byta sida vi också:) :)
  Här hade vi ett galet väder i går med skyfall och översvämningar.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Så stiligt sovrum. Just den där gula färgen är ju så classy och passar ju så bra där!
  //M-L

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...