onsdag 20 september 2017

För att det inte är så viktigt

Foto: Johanna 
Tanken var att jag skulle göra ett inlägg igår. Igår kväll, efter jobbet. Riktigt vad jag skulle skriva om, det vet jag faktiskt inte. Men något hade jag säkert kommit på ;)  Men igår kväll när jag kom hem efter en lång arbetsdag toppad med föräldramöte... och möter Mannen i mitt liv, som jag inte sett på drygt ett och ett halvt dygn, och han föreslår att vi ska titta på senaste avsnittet av Hassel...  Då var beslutet inte speciellt svårt.
 
Jag hade ju kunnat sagt till honom att "jag ska bara göra ett blogginlägg först!"
Fast det gjorde jag inte. För det är ju inte så viktigt! Det är ju inte så viktigt för mig att synas med nya blogginlägg varje dag!  Jag tjänar inte en enda krona på min blogg (vilket är självvalt, har fått många erbjudanden, men tackat nej)  och måste därmed inte leverera för att överleva ;) Jag klarar mig ändå.
 
Lite mera viktigt är det i så fall att kika in till er andra som kikar in här ibland. Och speciellt till er som lämnar hälsningar här, där tycker jag att det är lite viktigt att återkoppla tillbaka hos er. Som att Ge och Ta. Men det gjorde jag inte heller igår, eftersom det inte kändes så viktigt då.
Vad som däremot är viktigt och alltid är viktigast, det är familjen, nära och kära. De är viktigast! Därför var valet lätt att sitta tillsammans i soffan med Mannen i mitt liv och se ett nytt avsnitt av Hassel.  Och vips, så blev det ju ett blogginlägg idag istället. Kanske ett bättre än vad jag hade åstadkommit igår?
 
På bilden ser ni mina fina barnbarn. Vilde och Valter. Bland deras första möten... De är viktiga, mina barnbarn! De kommer jag alltid finnas till för!
 
 
Maria

6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Vilken underbar bild!...
  Ja ibland får man stanna upp och bestämma sig för vad som är viktigt...;)

  Men jag hoppas för allt i världen inte att du skriver hos mig bara för att jag gör det hos dig....
  Jag skriver hos andra för att jag vill...inte för att jag känner mig tvungen att återkoppla....
  Så himla supersnygg du var i "min" klänning...haha nu vet jag inte om jag vill ha den mer...du passade mycket bättre i den än vad jag gör..;)
  Å vilket ställe ni varit på nu igen...era livsnjutare där!
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad som är viktigt för en vet man ju bara själv. Ibland får man bara ta och bestämma sig och självklart behöver man inte alltid återkoppla. Underbar bild på grabbarna. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Hej vännen. Vilken mysig bild på dina små prinsar <3 Tänk att ni har två småttisar redan.
  Nej det är inte så viktigt att blogga, men det är rätt kul:). Jag känner att jag har lite svårare att få till inlägg på veckodagarna, det händer inte så mycket då:). Och ibland orkar man liksom bara inte:). Så det blir lite när det blir:).
  Det blev inget shoppat, hittade inget... Jag har redan fastnat för byxor och blus och då är det svårt att hitta något annat.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hallå igen sötfia.... Vilken tur... då kan jag andas ut...haha... förstår vad du menar... det är klart man vill skriva tillbaka till dem som skriver till en....men tyvärr hinner man ju inte så ofta som man skulle vilja...
  Vad snällt du skriver om mitt fotograferande... jag tycker man ser utveckling hos nästan alla som bloggat länge... det är jätte kul...
  Kram på dig och ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Självklart är familjen viktigast! Och det får aldrig bli ett tvång att göra ett inlägg eller för den delen läsa eller kommentera hos nån annan. Det ska man göra för att man vill, tycker jag! Jag skulle aldrig nånsin bli sur om nån inte kommenterade hos mig, som jag kommenterar hos, i alla fall.

  Underbar bild på barnbarnen!

  Tack för fin kommentar hos mig, blev så glad!

  Kram Lena

  SvaraRadera

 6. I love your artwork and follow you pots this very minute!
  หนังตลก

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...