onsdag 16 augusti 2017

En snabb (något suddig) dagens och ett filmtips


Hej och hå, nu är man verkligen tillbaka i jobbets "allvar" igen ;) Full fart med nya små barn som skolas in. För er som inte jobbar i förskolebranschen, så  kan jag berätta att det nog faktiskt kan räknas som årets "jobbigaste" period. Ett gäng nya barn som ska bilda en ny grupp-konstelation tillsammans med de barnen som redan är inskolade sedan tidigare. Inte alltid helt lätt för varken "nya" eller "gamla" barn. En utmaning för pedagogerna ;) Men... det är också väldigt kul! Annars hade jag verkligen inte fortsatt med mitt arbete.  Idag när jag traskade iväg till jobbet (jag är lyckligt lottad som har ca 5 min gångväg till jobbet)  var jag klädd så här ;)  (sedan dess har jag hunnit byta om till stallkläder och nu även till klänning)

Vita converse
militärgröna stretchjeans från Bik Bok.
 (Supermjuka och väldigt billiga! 199Kr, perfekta jobb-byxan på en småbarnsavdelning! )
Blus/topp med kort ärm från Odd Molly 
Kofta/Jacka från Odd Molly
Handväska Lauren Ralph Lauren ( köpt hos Macy´s i NY) 
När det är lite extra hektiskt på jobbet är det ännu viktigare med avkoppling, återhämtning och vila när man kommer hem. Förutom att jag faktiskt de två senaste veckorna varit väldigt bra på att ta mig ut och motionera, så försöker jag också att hänga lite i soffan också! Härom kvällen såg vi en bra film, jag och Mannen i mitt liv. En lite läskig drama/thriller. Lagom lång så man inte somnar, vilket jag kan göra även fast det är spännande... Är man trött så är man ;) Men den här såg jag hela och den kan jag rekommendera er att se! 
Nu ska jag slänga mig i soffan och umgås med Mannen i mitt liv. 
(eventuellt tar jag med mig den bärbara datorn och umgås med den samtidigt ;) )Maria

3 kommentarer:

 1. Åh, även om jag inte har några småbarn längre så är jag så glad att ni finns. Ni som jobbar med små barn. Ni är så viktiga! Som jag brukar säga, ni skapar liv!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Men hallå där...
  Jag kan periodvis vara lite avis på er som jobbar med barn...så så underbart ju....men samtidigt förstår jag att man blir heeeeelt slut. Ni gör ett riktigt hästjobb ni....
  Å supersnygg är du till jobbet med. Så fnissar jag åt att du somanr till filmer och tar med dig datorn å så där...prixis så gör jag med...;) Ska överlämna filmtipset till maken..;) Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg dagisfröken du är!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...