måndag 3 juli 2017

Tack! Och laddad (?) för sista rycket innan semester...?


 Tusen tack för alla era GRATTIS-hälsningar till vårt hus på Smögen! Det värmer att det finns så många som delar ens glädje! 


Vi längtar så klart efter att få tillträde till huset i Oktober, men det känns ju som att det är ett tag kvar... så först längtar jag efter semester! Längtar väldigt mycket efter semester faktiskt! 


Det här är första året på många år som jag fortfarande jobbar... normalt brukar jag ha gått på semester redan den här veckan och ha fem veckor... Så det känns lite jobbigt när alla sådana här minnen på Facebook kommer upp, där det står att semestern börjat... och man påminns ständigt... ;) 


Hur kunde det bli så undrar man ju? Jo, jag hade ju ganska mycket ledigt när vi åkte till USA och kring studenten, så tänkte att jag hade varit rätt mycket ledig... samt att jag ju vill vara ledig i höst. Först hade vi tänkt att åka på solsemester då, men nu blir det ju att installera oss i huset istället, förstås! 


I helgen tog vi i alla fall en Stockholmsweekend för att "plåga" oss med att semesterlängta ännu mera... Vi brukar alltid åka ut på Fjäderholmarna den helgen på året och då går jag på semester samtidigt... men ja ni fattar... den här gången så var det arbetsvecka kvar...;) 


Vi gjorde i alla fall som vanligt, vi packade med oss en picknickväska och tog färjan ut till Fjäderholmarna i fredags kväll. SÅ skönt att komma ut dit och hänga på klipporna efter att ha suttit i bilköer in till Stockholm. En resa på knappt sex mil som tog 2,5 timmar den här fredagen. Rent galet!  Vi hade pratat om att åka tåg, men det hade varit rätt mycket tågstrul dagarna innan... så det blev bil. Fel val ;) 


Vi fick en härlig kväll på "vår" klippa där vi som vanligt pratade, skrattade och hade det väldigt trevligt. Vi pratade så klart en hel del om vårt Smögen-hus...  Jag påminde Mannen i mitt liv om att det var på Fjäderholmarna  nu i höstas som han hade lovat mig ett hus i Bohuslän... Ja, vi hade ju förstått redan förra sommaren att vår dröm kunde övergå i  att vara ett mål, efter mycket jobb och slit... Och då lovade han mig ett hus i Bohuslän, där den där höstkvällen...  Nästan lika stort som att han lovat att dela resten av livet med mig ;) 


 Vi åt god mat på Fjäderholmarnas krog med utsikt över vattnet... Njöt och hade det bra. Lördagen spenderades innan I Stockholm med lite shopping, myslunch med dottern A, och hennes andra hälft, (åt havskräftor från Smögen ;) ), häng på rooftopbar och middag. Innan vi åkte hem igår avslutade vi med en fika på NK, precis som vi brukar... Lugn och avkopplande helg och jag hoppas att jag kanske är laddad för en sista vecka nu innan semester!?


Hur har ni det? Har ni gått på semester ännu? Eller ska ni också jobba någon vecka till? 
Nu kör i alla fall jag nedräkning! Fyra dagar kvar! 


Maria

4 kommentarer:

 1. Jaaaaa, semester nu, dag nummer 1.... ÄNTLIGEN!! Har också verkligen längtat efter ledigheten...
  Nu har Du två saker att se fram emot, semester och nytt fritidshus... Härligt! Fyra dagar går fort (ibland..), sen så..... :)
  Semesterkram från Kate

  SvaraRadera
 2. Åååå nu sitter jag här o grinar.....
  haha...tårarna trillar för att du skriver så himla fint...
  att han lovade dig ett hus i bohuslän....ååå...
  Min man brukar lova mig en middag....haha.....♥
  Jag har också 4 dagar kvar innan semester och nu har snart en halv gått...;)
  Underbara bilder...jag hoppas vi hinner ut dit senare i sommar..
  Stor kram Katarina

  SvaraRadera
 3. jag kör nästsista rycket! tre veckor kvar. Sedan semester och då börjar vi också packa inför stora flytten till vårt nya hus. Så grattis till både dig och mig! =)

  SvaraRadera
 4. Mysigt ni har det med era små helg-utflykter!

  Jaa, du jag hade ju en liten "transport-semester" runt midsommar för att klara mig fram till ordinarie semester. Jag jobbar hela juli! Sen så!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...