måndag 15 maj 2017

När den blå postbilen levererar blått...

 
Jo men visst kom det lite mera blått hem i postlådan!
 

Den ursnygga sommarnyheten från Stockholms klänningsfabrik, till exempel! Jag har köpt den från Jacobssons  . Tyvärr finns den nog bara i butiken i en lång modell, men den är ursnygg även den Men jag har alltså den kortare varianten med lång ärm.
 De här klänningarna från Sthlms klänningsfabrik, de har blivit min last! Haha...  Detta är min åttonde...
 

 
Så låg även den blå väskan i lådan. Har varit på jakt efter en marinblå handväskla i äkta skinn och blev så glad när jag hittade denna för knappt 800kr , hos Campadre i slutet av april. Priset motsvarade en dryg tredjedel av ordinariepriset och hos märkets egna hemsida så kan man se att den faktiskt är från kollektionen sommaren 2017...  Ett riktigt fynd alltså, tycker jag nog!  Tyvärr strular något med den här laptopen  (eller så är det jag som glömt hur man gör blogginlägg på en pc...;) och jag har inte åtkomst till macen, som jag normalt använder så bilderna blev på fel ledd och i ngenting ser ut som det ska ;)  Jag lyckades heller inte länka till märket på väskan. Men märket är i alla fall Anna Morellini om någon vill se mer ;) 
 
 
Dessa nya saker ska definitivt med i packningen på fredag. För övrigt så tänker jag packa smart och håller mig till väldigt mycket blått, vitt, beige. Nu... ett avsnitt av den där braiga serien om kommissarie Harry Bosch!
 
 
Maria

3 kommentarer:

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...