torsdag 25 augusti 2016

Att komma hem och mötas av Lillprinsen på besök

Torsdag kväll...


Veckans sista arbetsdag. För mig. Säger "Trevlig helg" till alla kolleger, lämnar förskolan sist av alla och traskar hem i regndropparna. 

Middagen är gjord redan igår kväll, så det är bara att käka lite och sedan ta itu med städningen. Denna kväll är det Mannen i mitt liv som har "stalltjänst". Det är han som är med Minstingen i stallet för att assistera. Jag tänker att jag passar på att städa...


Men när jag kommer hem möts jag av Lillprinsen och hans föräldrar. Då fattar jag direkt att det inte kommer gå lika fort att städa som jag trott... Jag menar, Lillprinsen behöver ju lite "mormormys"!!! Någons vän är också här och hela gänget ska till att fika. Själv är jag hungrig som en varg. 


De fikar. Jag äter sallad. Vi pratar och beundrar Lillprinsens charm... Tar faktiskt en kopp kaffe också innan jag tänker att jag är TVUNGEN att ta fram städsakerna. Stärkt av lite Lillprins-gos och fnissiga skratt när ena dottern påtalar likheten mellan Lillprinsen och dynamitharry, sätter jag sedan igång att städa.


Har en förhoppning om att åtminstone hinna så pass att jag kan starta om "Ernst"innan det är helt slut. Klockan 21:05 är jag klar. Helt färdig med det jag skulle göra. Känner mig nästan helt färdig också... Så någon Ernst blev det inte ikväll. Ingen skada skedd, det finns ju Tv-play. Lillprins-gos finns inte i "play". Det får man ta när det erbjuds! 

Så blir det när Lillprinsen är på besök, när man kommer hem. Då spricker "schemat" ;) 


Maria

1 kommentar:

  1. En sån härlig liten unge! Så mysig! Klart att man släpper allt när man får sånt finbesök.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...