fredag 22 juli 2016

" I det enkla bor det vackra"

För att citera Ernst... "I det enkla bor det vackra".


Vad kan jag tänkas mena med det då? Att jag är det vackra som bor i det enkla huset? Fniss... nej! Jag menar ingenting faktiskt! Ingenting alls, men det var precis det Ernst nyss sa här på TV´n.
Jag sitter nämligen här och kollar Ernst på play. Hade lyckats missa båda två första avsnitten, så nu passar jag på att kolla ikapp i lugn och ro här hemma, med kaffekoppen som sällskap. Vi kom hem igår efter nästan en vecka på Västkusten. (De senaste inläggen hade jag gjort i förväg för att det inte skulle bli så tomt här på bloggen ;) Idag hade jag tänkt visa er lite trevliga bilder från Göteborg och Bohuslän, men min mac vill inte jobba lika snabbt som jag, så det tar lite tid med bilderna. (Kanske blir morgondagens inlägg?)
Vi har i alla fall haft en fantastisk semestertripp jag och Mannen i mitt liv, vi hämtade upp Minstingen på slutet och det kan vara så att vi nog kanske har köpt en häst också... Mer om detta när allt fallit på plats. 
Det slog mig just att det är F R E D A G !!! Den där speciella fredagskänslan försvinner ju en aning på semestern, med alla dagar ledigt... Jag ska ta och städa av och tvätta lite, kanske gå ut i trädgården och njuta lite i hängmattan en stund? Sedan får det allt bli lite fredagsmys med bad ikväll....

Trevlig Fredag till er alla! 


Maria

1 kommentar:

  1. Åååå,jag har missat Ernst ser jag.. Lär ju kolla på TV4 play... För mycket i mitt liv nu ;) Kram

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...