söndag 10 april 2016

Solskensdag!

Vilken dag vi fick igår!


En riktig solskensdag på flera sätt och vis! I en åtminstone halvt fullsatt(?) kyrka bevittnade vi Lillprinsens dop.


Så vackert! Man blir allt både rörd och lite tagen av sådana här fina stunder och kyrkor har ju en viss påverkan med sin mäktighet.

Lillprinsens "tvillingmoster" är Gudmor/Fadder åt honom. Tyvärr kunde Lillprinsens andra Fadder/Gudfar (en vän till hans pappa) inte närvara på dopet p g a hastig utlandstjänsteresa. 

Men han har alltså två Faddrar, som ska stötta honom genom livet. Och med tanke på alla gäster som kommit för hans skull, så ska han nog inte behöva känna sig ensam ;)
Ja, det var verkligen ett fint dop och Lillprinsen var glad genom hela ceremonin och höll sig pigg och vaken nästan hela mottagningen efteråt med. 
Det serverades fika i en intilliggande mysig byggnad.
Förutom den bedårande tårtan som döttrarna gjort så hade vi även beställt några tårtor. Med facit i hand, så hade det räckt om vi hade beställt halva mängden. Det blev en del över, så det kommer serveras doptårta imorgon på ett par arbetsplatser ;) 

Lillprinsen fick massvis med presenter! Rena julafton! En liten kusin till honom var med och räckte fram paketen för öppning, och då och då hörde man ett "WOW!" när det var någon present som man kunde ha lite kul med ;) 

Såklart hade jag ju sytt en kudde till honom, med hans födelsedatum, -längd och -vikt. 

Vi hade även beställt en personlig födelsetavla som hans mamma önskat till honom. Den står nu så fint på ett skåp hemma hos honom. Ett fint tips om någon behöver en doppresent! Finns att beställa HÄR

En riktigt fin minnesvärd dag med hela stora tjocka släkten och en del kompisar till föräldrarna. Man blir glad av att se att det finns så många människor som kommit för hans skull! Lycka!Maria

4 kommentarer:

 1. Så fint med dop tycker jag, verkligen! Ohhh, du milde så mycket presenter från alla nära & kära. Så härlig uppskattning för Vilde och hans föräldrar.
  Ha det gott kära du, kram från Kate

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! Skönt att det gick bra. Lite extra kul att det var i just den kyrkan ;-)

  Ha en fin start på veckan!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Dop som är så fint och stämningsfullt, vilken mysig dag ni fick och med presenter. Tack för tipset om tavlan, funderar på om jag själv ska beställa två på mina killar och ha här hemma. Fin vecka till dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ja,de där med att beställa tårta har vi ockå gjort några gånger för mycket... Men man vet ju aldrig...=) Vi fick frysa in våran ch ta med till jobb o så... S¨åå fint dop!!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...