torsdag 21 april 2016

Ja men gick jag inte och vann, minsann!?

Visst har ni hört det där om tur i kärlek, otur i spel? 


Glöm det, för allt i världen! Glöm det!!! Man kan visst ha tur i både kärlek och spel! Eller lotterier räknas kanske inte till "spel"??? ;) 

För gick jag inte och vann i ett lotteri hos FINASTE MATTAN i förra veckan!? Jag har ju faktiskt vunnit lite prylar här och var runt om i bloggvärlden, så jag har nog allt lite tur i spel eller åtminstone lotterier. Och tur i kärlek, ja det har jag ju verkligen! ;) :) 

Jag såg framför mig hur perfekt den skulle passa på vår porch, den snygga lyktan från Vinga of Sweden (som ju är vinsten, alltså!) så jag slängde in ett deltagande "bara sådär" och efter att ha varit väldigt inaktiv med att delta i lotterier, så hade jag väl ännu lite mer tur som vann, känns det som på något sätt ;) 
Och visst är den snygg där den står på porchen, men jag är rädd att den kommer bli lite rostig/ful kanske om den står ute?? Den passar minst lika bra i uterummet, i hallen, i vardagsrummet, i köket, i sovrummet... ja överallt typ! Helt i min stil! 

Stort tack för vinsten, jag är bara S Å nöjd! 


Maria

4 kommentarer:

  1. Grattis! jag såg det också att den skulle passa här. Fniss! Inte hjälpte det inte. Jag är ändå glad att du vann den. Kraaaam pia

    SvaraRadera
  2. Vilken fin! Ja, den passar ju verkligen hos dig! Kunde inte bli mer rätt.

    Ha en fin fredag!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...