fredag 22 april 2016

Förändringen fortsätter. Nya coola lampor till hallen!

Det blev bättre än jag vågat tro, faktiskt!


Alltså, riktigt riktigt nöjd blev jag med de nya lamporna i hallen!  Jag hämtade ut dem på posten igår kväll och när Mannen i mitt liv senare kom hem så tyckte han som jag. Att det blev ju kanon det där! 

Hallen och vardagsrummet genomgår ju en liten förändring. I och med att vi satt upp väggpaneler och köpt lite nya möbler dit så har ju stilen förändrats lite grann, till något mera moget och klassiskt. Man kan nog kalla min stil en blandning av kolonial/New England, typ... Ett längre tag har jag pratat om att ta bort hyllan och lampan som sitter på väggen ovanför skänken. Det kändes inte som att de passade in lika bra längre, som förr till det lilla skåpet vi hade. 
Istället vill jag ha ett par större tavlor bara. Och lampor ståendes på skänken. En på vardera ände. Har tittat runt och funderat ett tag, och hade ju tänkt vita skärmar från början, men så plötsligt händer det vet ni ju. Jag blev lite wild & crazy och ville ha zebramönstrade! (Jag som tills för något år sedan avskytt djurmönstrat...) Jag presenterade min idé för Mannen i mitt liv och han tänkte precis som jag att vi köper väl vita om det inte blir bra ;) Sagt och gjort, jag beställde dem i förra helgen och nu står de på plats. (Ni hittar dem HÄR) Och det blev alltså bättre än jag hade kunnat ana! 

Lampan på väggen ska förstås bort. Likaså hyllan och tavlan. För vi har ju faktiskt beställt nya tavlor. Så himla nyfiken på dem! Hoppas att de kommer i nästa vecka. Så det blir "klart". Klart och klart...  Jag har ju tänkt att jag eller vi (det är ju inte riktigt bara jag som bestämmer ;)ska satsa på saker vi kommer ha kvar. Jag har ju alltid varit lite sådan att jag förändrar och plockar bort och plockar fram. Vill komma bort från det nu och ha något mer bestående. Inte för att jag egentligen vet hur jag kommer klara av det, för vad ska jag då "pyssla" med, inredningstokig som jag är!!! ;) I alla fall... innan det är "klart" så vill jag ha en annan vas/kruka med något i som kanske bara är grönt. Riktiga växter. 

Så har vi ju hittat en annan stol som vi vill ha också... Jag tokgillar när vi vill lika, jag och Mannen i mitt liv! För det mesta  är det jag som kommer med idéerna och han köper de oftast faktiskt. Vi får se... kanske kommer vi hem med en ny stol vid nästa Stockholmsbesök ;)  

Sen är hallen kanske "klar"!? Om jag inte skulle råka komma på något nytt... ;)


Maria


6 kommentarer:

 1. Vilka läckra lampor.
  Kanonhäftigt.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. Jamen det där blev ju toppenbra! Jag hade nog också tvekat först, i tanken, på om det skulle funka till tapeten. Men det blev ju som sagt super! Jag håller också på att satsa på mera hållbart. Känns som en befrielse faktiskt.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Jaaaa coola :)))
  Då ska jag investera lite med i Rituals tror jag allt:)
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Det är kul att förändra och lamporna är supersnygga. Hoppas du får en underbart skön fredagskväll. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Suuuperfint med zebra!!! Visst är det så, om man köper något klassiskt så håller stilen längre, och blir säkert billigare i längden!!
  Vi har ju renoverat trappen och trappräcket, men märkligt nog så renoveras det vidare runt om. Tar aldrig slut liksom...!!
  Önskar Dig en härlig lördag, vännen!! Stora kramen från Kate

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...