tisdag 29 december 2015

Lite blå rea till sovrummet...

Jo men jag har ju gjort några fynd, faktiskt...


Till exempel de där rutiga kuddarna i blått, vitt och brunt som jag sneglat på under hösten. De kostade normalt 199 kr stycket och jag tyckte inte riktigt att det var värt att betala nästan 400 kr för två. Ja, jag vet ju liksom vad tyg kostar per meter...;)


Jag ville gärna ha rutiga kuddar i just de färgerna till sovrummet, så jag har letat lite efter tyg att sy själv men inte hittat något lämpligt. Samtidigt har jag spanat lite efter att det skulle bli rea på kuddarna ;) Och det blev det ju. Halva priset. Helt okej så då slog jag till. 

Sen "råkade" jag hitta ett par gardiner i blått som det var lite rea på. Det blev riktigt bra med marinblått till det bruna och mässingsdetaljerna. 

En varm och ombonad känsla. Tyvärr lyckades jag skruva sönder den ena ändknoppen på gardinstången, så jag ska fixa något nytt senare. Funderar på att sätta stången ända upp i taket då. Är ni riktigt uppmärksamma så ser ni att en av våra "gamla" fåtöljer flyttat upp i sovrummet. Vi har ju ett stort sovrum, så den fick plats gott och väl, fast den är större än den som stod där innan.

För en tid sedan skruvade jag ner de silverfärgade sänglamporna från väggen (de hamnade ju på var sida om nya vitrinskåpet istället)  för jag fick ju för mig att jag ville ha stående lampor på borden. I mässing. Det blev en mycket trevligare känsla och nu ställde jag dit lite högre detaljer också som ljusstakarna och vasen.

Några dagar innan julafton, så köpte jag en liten julklapp till mig själv. Ett doftljus som luktar så där lagom att man kan ha det intill sängen. Det luktar bara rena lakan, typ ;) 


Så det var blott ett par fynd i blått ;) Maria6 kommentarer:

 1. Jag har inte gjort några fynd, varit mer fokuserad på nyårsoutfiten som är 20tals tema:)
  Här fortsätter ledigheten för mig med, deppad över en kraschad dator så bloggandet blir si sådär..
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Super fint!!! Ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilka härliga gardiner!! Älskar marinblått! Jag stod och klämde på några kuddar på Himlas rea igår men gick tomhänt ut...

  Önskar dig ett fantastiskt 2016!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Snyggt Maria. Blått är flott och lamporna vid sängen blev jättebra tycker jag. Gott slut på detta år önskar jag dig. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt! Blått är verkligen flott!
  Gott nytt år🎉 kanske roligare än förra nyår😊
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...