söndag 28 juni 2015

Avkoppling och livsnjutning!

Vilken härlig dag och kväll vi fick!


Jag och Mannen i mitt liv inkvarterade oss på Söder igår vid lunchtid. 

Och med en fantastisk utsikt avnjöt vi varsin räkmacka på hög höjd. 
På Himlen , inte alls långt ifrån hotellet. 
Efter lunch, gick vi tillbaka till hotellet för att fräscha till oss lite. Ett ganska litet, men väldigt charmigt och mysigt inrett hotell, som låg på en innergård. Men såg inte mycket ut för världen utifrån gatan ;) 

Vi promenerade ner till Slussen för att ta båten ut till Fjäderholmarna.

Båtresan tar bara 25 minuter och så är man ute i skärgården. Där råder total avkoppling när man sitter på klipporna. Inte så mycket folk och tur med vädret. Perfekt!

Där satt vi, jag och Mannen i mitt liv, och bara njöt av livet och stunden "här och nu". Tittade på en vilsen fågelunge som tappert försökte flyga, men fick ge upp och ta en simtur istället... 

Vi pratade som vanligt om allt möjligt mellan himmel och jord... Vi är bra på det, att prata med varandra. Om allt, typ. Vi tittade på förbipasserande båtar av olika slag och även flytande små stugor. 

Efter en dryg timmes klipphäng med lite bubbel och rosé, så gick vi till krogen för att få lite mat. Vi som egentligen är "fiskmänniskor" överraskade med att ta varsin oxfilé. Faktum är att menyn vad gäller just fisk, inte är fullt lika bra i år, som tidigare år. Vilket är synd...

Mat och vin till belåtenhet och inte kan man klaga på läget heller, när man har fönsterbord. Och så bästa sällskapet så klart. Livsnjutning! 

Efter att ha avrundat med en dessert, så gick vi ner mot hamnen för att ta 21:30-båten tillbaka. 

Men när vi såg den vackra solnedgången och kände den ljumma luften, bestämde vi oss för att ta nästa båt, som skulle gå en timme senare. 

Det är det som är så fantastiskt med Fjäderholmarna, man tänker sig att man ska åka hem en viss tid, men så känns det bara i hela kroppen att man vill vara kvar en stund till...

Vi tog varsin öl inne på puben, och köpte med oss både glas och kepsar därifrån. Souvenirer ;)

Galet nöjda med dagen och kvällen, lämnade vi Fjäderholmarna för denna gången och vi längtar redan tillbaka...Den här utflykten var precis vad jag behövde just nu. 


Ladda batterierna tillsammans med Mannen i mitt liv på smultronstället, inför för de två sista arbetspassen innan semester...


Maria10 kommentarer:

 1. Låter och ser helt fantastiskt ut. Vi lurar på att ta en tur till storstaden i sommar och då har jag sagt till Mr C att till Fjäderholmarna måste vi bara, har du några tips tar jag tacksamt emot dem. Ha en fortsatt mysig kväll vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni har det! Jag blir riktigt sugen på att åka dit. Utö har jag varit på och inbillar mig att det är liknande.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vi funderar på att åka dit när vi ska till Stockholm v 28. Behöver man boka bord om man åker ut mitt i veckan tror du?

  SvaraRadera
 4. Oj,vilken härlig helg ni har haft det,, Massot av sol och gott att äta och bara ni! Så mysigt: Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig helg ni haft!

  SvaraRadera
 6. Så härligt ni haft det, mysigt att åka iväg på tu man hand. Två arbetsdagar går fort, snart är du där.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Älskar att se hur ni njuter av livet. Mysig helg ni haft.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 8. Åhh, så härligt! Kram Camilla

  SvaraRadera
 9. Åååh, måste var säkert vara tio år sedan vi var där... har de kvar... visst fanns det en glashytta? : )

  SvaraRadera
 10. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...