tisdag 23 september 2014

Välkomnande rosor i hallen

I vår hall just nu

De vita rosorna som jag köpte i lördags har fått flytta ut i hallen. 
Egentligen gillar jag inte att ha saker på hela skåpet, utan vill gärna ha en tom yta i mitten. 
Men många vet säkert hur det är... där hamnar hårborstar, bilnycklar, plånböcker, mobiler... you name it.... Eller? Ingen som känner igen sig, kanske? 

Här hemma i Villa Wiker händer det i alla fall! Ganska ofta faktiskt ;)
Kanske hjälper det att ha "täppt till" det där hålet? ;) Åtminstone finns det inte lika stor yta kvar ;) 
Jag tycker att det såg väldigt välkomnande ut! Med lite vita ljuva rosor i den rostfärgade kannan/vasen som kontrast till den blanka gamla vackra skrivmaskinen. 

Ja faktiskt så såg det så trevligt ut att jag alltid vill ha lite blommor där nu! ;) =) 

Det kommer bli dyrt om det ska stå snittblommor både där och i köket varje vecka ;) Kanske får variera med någon blommande krukväxt ;)

Har ni växter som välkomnar i hallen? Maria

10 kommentarer:

 1. Jag har ett fint fat på hallbordet dit vi sätter alla nyklar och annat smått som behövs i hallen :) Funkar bra när man vill ha alla dom där småsakerna på en plats där man hittar dem när man är på väg ut.

  SvaraRadera
 2. Så fina rosor! :-) Själv tycker jag det är rätt välkomnande med ngn växt i hallen, ibland kör jag på snittblommor, ibland ngn krukväxt eller kanske bara några snygga grenar från skogen. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Snyggt i din hall! Jag har plättar i luften i hallen, och just nu har jag även plockat in kärleksört och en dahliakvist från trädgården. Roligt att du gillar sjalen och änvänder den, jag blir så glad:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Å så fin o välkomnande hall!!!
  Hade mer än gärna haft blommor som välkomnar i vår, men vår hall är knappt nån hall.
  Vi drömmer om att bygga ut och få en större entre, som en veranda liksom.
  En dag så kanske det händer:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Så himla fint det blev, och din svartvita tapet är megasnygg dessutom! Jag älskar rosor, har nästan alltid nån bukett här hemma i något rum! Och just i hallen har jag jämt någon form av snittblommor, för precis som du skriver så är det så inbjudande :) Stor kram!

  SvaraRadera
 6. På landet har jag blommor i hallen. Här hemma har vi ingen avställningsyta i vår lilla hall så tyvärr inte. men man ser strax köksön från hallen och där brukar jag ha en liten rosbukett ståendes. Du har det så prydligt och fint överallt, kan inte föreställa mig nycklar liggandes där :)
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 7. Jo jag ar rosor i hallen jag med i siden.. Suck jag vet. Men ibland så hinner jag inte med överallt och vissna blommor är inte fint. Försöker annars att ha snittblommor från naturen eller trädgården inne hela säsongen. Det är så fint i din all gillar lamporna och hyllan. Den vita pinnstolen är också så läcker där. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 8. åå du har det så fint överallt!
  Jag vill också gärna ha snitt blommor i hallen... å köket...å matrummet...å badrummet...å vardagsrummet...så ja man får allt varva med lite krukväxter för att inte bli ruinerad..;)
  Jag brukar köpa billiga Icabuketter och blanda med något från trädgården eller skogen...kärleksört eller blåbärsris tex... då får jag 2 buketter av en..;)
  Kram fina du!
  Katarina

  SvaraRadera
 9. Alltid så fint och välkomnande med blommor i hallen. Väldigt vacker kanna till de ljuvliga rosorna! Jag brukar försöka ha lite blommor i hallen, just nu kärleksört, för här kommer det ju och går folk hela tiden, och då är det trevligt med lite blomster!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 10. Jepp, det känns igen! Nycklar och allt möjligt annat hamnar där. Fint med rosorna i hallen. Kram Camilla

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...