måndag 14 oktober 2013

När man inte är riktigt ense ;) (och ett filmtips)

Den gamla fåtöljen, som stod i sovrummet...


Den ska lämnas på återvinnings-stationen, i kväll. När jag bytte ut den mot den fina rottingfåtöljen i lördags, så ville jag inte ställa ut den på gården, bara. Så jag ställde den intill kaminen. 
Slängde en snygg filt över den och la dit en passande kudde. Högst tillfälligt! Den ska alltså bort i kväll ;) 
 Men tanken var att Mannen i mitt liv skulle tycka att det var snyggt, eller åtminstone att han skulle gilla att ha en fåtölj där... Själv vill jag så gärna ha någon fåtölj där, tycker det ser så mysigt ut. Krypa upp där och mysa vid brasan, med finaste tidningen i knät....;)  Men Mannen i mitt liv är inte av samma åsikt... han tycker det blir för trångt (Det är inte trångt!) och så ser det bara fånigt ut att sitta där och titta ut mot ytterdörren, tycker han... 
Det är sällan som vi är så pass oense, faktiskt. Oftast så tycker vi ganska lika, eller så lyckas jag övertala honom ;) Men denna gång verkar han bestämd?  Får se hur det går ;) Vad tycker ni?

Tänkte också bjuda er på ett filmtips, denna måndag!

VIA
I torsdags såg vi denna film, en thriller med bland annat Nicolas Cage och John Cusack. Två skådisar som jag tycker är bra, men just den här filmen var nog inte bland de bästa de medverkat i. 
Filmen utspelar sig på 80:talet, och den känns nästan lite "gammal" och lite "tunn"... Men den vinner poäng på att den bygger på en verklig händelse, som gör att den ändå är ryslig och sevärd. 

Ha en riktigt fin höstvecka!


Maria

20 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser mysigt ut, sitta vid brasan är aldrig fel. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Maken MÅSTE ÖVERTALAS, fniss :) Men det ser ju vem som helst att fåtöljen är klockren där den står! Och så snyggt med metallen i stolen som återfinns i lamporna och vasen, snyyyyyggt!!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 3. Klart du ska behålla fåtöljen, det är ju as mysigt att kunna sitta vid brasan. Nej du får nog allt övertala honom
  Ha en bra dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Håller nog med Aka! Övertalningsdags. Tror att hon är rätt bra på det så du får hämta råd där ;-)
  Tycker det ser snyggt ut på bilden men det är klart att man ser ju inte det hela....som att sitta och stirra mot dörren. Men från detta håll ser det helt rätt ut.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jag tycker absolut inte att det är för trångt! Vi har vår öppna spis mellan kök o matrummet och jag skulle vilja ha en skön stol att sitta i där men vi har verkligen för trångt, det tycker vi båda ;)
  Lugnare period hemma så filmtips mottages gärna, tack! Kramis Suss

  SvaraRadera
 6. Ha ha, det ska vara lite knorr om hur saker ska vara, så blir det extra bra till slut ;-)

  Har inte sett den filmen, men kommer snart att få se många andra :-)

  Kram N

  SvaraRadera
 7. Så kan det vara här hemma ockås;) Men jag tyckte det såg jättefint ut med en fåtölj där! Och det lät så mysigt att få krypa upp med en tidning och mysa bredvid brasan:)

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt att ha fåtöljen där tycker jag, tänk precis som du skriver supermysigt att sitta framför brasan och mysa. Trångt :) Inte framför kaminen i alla fall ser ut att vra gott om utrymme där, han kanske tänker på städningen att det blir jobbigt för honom när han skall dammsuga där bakom och så kan ju va lite knixigt.
  Filmen den tror jag att jag hoppar, blir lite rädd bara av utsidan:)
  Ha en fin fortsättning på veckan.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det är riktigt snyggt!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Såg fint ut! Eftersom man inte ser hela rummet vet jag inte om det är trångt men på bilden så ser det inte så ut.

  Ha en toppen kväll.
  Kram Kia

  SvaraRadera
 11. Så vida din käre make inte är av sizen XXXL så tycker jag absolut inte att det ser trångt ut... ;-)
  Klart att man vill kura ihop sig där med en filt och en bunt med inredningstidningar. Mys på!
  KRAM
  Judita

  SvaraRadera
 12. Nu hoppas jag att du visar alla kommentarer för din man och övertygar honom att fåtöljen ska stå där... Ser ju jättefint ut! Hade gärna suttit där jag med med en tidning, kopp te och en filt över mig!!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 13. Men ååå himmel! den fajten får du inte låta honom vinna. Klart ni ska ha en fåtölj där.. tänk med en fotpall också..
  Du får lägga in lite kvinnlig list...;) Sätt honom där med en wiskey och favorit tidningen.. sen om det är med uppsikt mot ytterdörren är det ju ett perfekt ställe att vänta på döttrarna på..;)
  Kraaaaam katarina

  SvaraRadera
 14. Du ska absolut ha fåtöljen där!! Det är väl mysigt att sitta nära brasan när det är kallt och man ju både läsa inredningstidningar och dricka whisky där. Du kanske ska fixa ett litet skåp för en whiskyflaska och ett glas där alldeles intill fåtöljen;)

  kram lisa

  SvaraRadera
 15. Visst ska du ha en fåtölj där, gärna med en fotpall så det blir extra bekvämt. Sitta där med ett glas vin och en bra bok medan brasan sprakar och ger skön värme. Kan det bli bättre? Nej, din make får ge med sig tycker jag bestämt.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 16. Godmorgon =) Vilken mysig plats, som bodil säger, en fotpall och sen ville man sitta där med en god kopp te eller ett glas vin och bara mysa. Men jag vet hur det är när man är oense *hihi* Ha en jättefin dag nu.
  MVH // Browneyedgirl

  SvaraRadera
 17. Tycker att det gjorde sig bra där :), tack för filmtipset kramis Diana

  SvaraRadera
 18. Jag är mycket för luft och lite möbler, så mig är inte den rätta att fråga ;-) Dessutom gillar jag när det inte står något framför fönstren och era fönster är väldigt vackra tycker jag! Tack för filmtipset!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 19. Lite kvinnlig list och så lägger du till en fotpall till "öronlappsfotöljen" också... Tänk Dig att bli serverad lite varm glögg där också!!!
  Själv förlorade jag kampen om fotöljerna vid öppna spisen och en soffa till hamnade där istället, i makens biorum nere i källaren. Lycka till säger jag!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 20. Jag håller med dig! Det är ju jätte mysigt att kunna sitta där vid brasan och läsa, ser hemtrevligt ut oxå, det gör det ju ändå hos dig men mysfaktorn blir lite högre faktiskt :)
  Hoppas du har det bra.
  Kramar Jennie

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...