måndag 11 juni 2012

Marinerade räkor

Gott på buffébordet...

ingen snygg bild, direkt ;)

Till studenten hade vi gjort marinerade räkor. Hur enkelt som helst! Vi använde en större burk med skalade räkor. Blandade det med Tapenade med svarta oliver och tapenade med chili. Ungefär en burk av varje. Vill man ha riktigt mycket sting, så använder man bara tapenade med chili ;) Man får testa sig fram ;)
Jag och Mannen i mitt liv åt något liknande på en restaurang, då vi beställde antipasto till förrätt. Men det var marinerat med något grönt. Det var så vi blev inspirerade till att testa med detta.  Det uppskattades bland gästerna på våra tjejers student i alla fall!


Ikväll blir det skolavslutning för Minstingen, med fika hemma efteråt ;) 


Ha en underbar Måndag!





Maria

8 kommentarer:

  1. Räkor är bland det godaste som finns!! Tackar för tipset! Ha en riktigt god måndag!Kram

    SvaraRadera
  2. Mums, älskar räkor kram Diana

    SvaraRadera
  3. Räkor och skaldjur är väl det bästa som finns!
    Det här såg gott ut!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Låter jättegott!!
    Önskar dej också, en underbar Måndag!!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  5. oj så mycket trevligt kalasande det är för er! underbara juni:) kram kram

    SvaraRadera
  6. Åh va smart att använda tapenade med chili, tack för det tipset, måste testas!
    Tack för dina fina kommentarer hos mig.
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Bäst när det är så lätt!
    Det var ett himlans bra tips!
    //Fia

    SvaraRadera
  8. Åh så gott, tack för recept kram

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...