fredag 15 juni 2012

Länge leve kärleken!

Jag vill bara slå ett slag för kärleken 

Dagens me på dejt med Mannen i mitt liv!
Ikväll har jag och Mannen i mitt liv ätit middag på tu man hand på restaurang. Ibland börjar vi med att skåla i ett glas bubbel, som ikväll.
Det är så skönt att få sätta sig lite finkläddd vid dukat bord och bli serverad och uppassad! Få prata om allt och inget och skratta tillsammans utan att bli avbruten, eller behöva ta hänsyn till andra som vill berätta. För att inte tala om vad skönt det är att slippa disken efteråt! ;)
Vi har, ända sedan barnen var små, försökt att åka bort en weekend/år för att "ta hand om varandra". När vi fortfarande bodde i Dalarna, var det Stockholm, som var destinationen med shopping, god mat och hotellboende ;) Nu när barnen är större och klarar sig själva, blir det mer att det blir en middag, i Uppsala eller i Stockholm, ca 1 gång/ månad. Fast visst händer det att vi åker bort någon weekend på tu man hand, fortfarande ;) 
Jag tror att det är jätteviktigt att man håller kärleken vid liv, genom dessa år som man har barn hemma, som ibland kanske tar mycket energi av en. Viktigt att man fortfarande ser varandra som man och kvinna och inte bara som mamma och pappa ;) Att man ger varandra komplimanger och uppskattning!

Det är nog lätt hänt att livet bara rullar på under småbarnsåren och man kanske tar varandra för givet... och plötsligt så har man kanske vuxit ifrån varandra... kärleken har liksom svalnat ;)

Maria


10 kommentarer:

 1. Du kan sätta ord på viktiga saker du. Håller med till fullo. Jätteviktigt att vara man och kvinna i ett livslångt förhållande (förhoppningsvis) Det är just dessa små men såå viktiga ansträngningar som gör kärleken levande och hållbar tror jag. Kram Pia med 30 års äktenskap i ryggen...

  SvaraRadera
 2. Håller med!! Vi gör precis som ni :-) Ser ut som en riktigt trevlig kväll! Det är paus i matchen nu, och det ser väl sådär ut kan man väl säga :-) Ha en fortsatt bra kväll, du och mannen! Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med jag med! fin du är på bilden! kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Absolut det är så viktigt att ta sig tid med varann och vårda förhållandet! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Visst är det så! Man kan leva länge på en date nu för tiden ;-) Skulle vilja försöka komma iväg lite oftare, en gång i månaden borde inte vara så svårt. Hoppas barnvakterna tycker det , med!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så sant! Vilken härlig kväll! Jag måste bli bättre på detta! Jepps, ska boka in barnvakt inom kort, ja så får det bli! Tack för inspiration!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Sååååå vacker bloggerska i den vackraste av outfits!!! Och du är så klok, ett absolut måste att värna kärleken...

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 8. Ja, vilken vacker, klok och kärleksfull bloggerska!

  Jag tror verkligen på det som du skriver.

  Du ser lycklig ut på bilden, härligt Maria!!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Så sant! Härligt att få denna tid på tu man hand. Det syns att du njuter...stor kram till er båda

  SvaraRadera
 10. Härligt att ni tar vara på varandra och stannar upp och njuter av varandra, fin du är.massor av kramar Diana

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...