lördag 30 juni 2012

Ändrade planer och om detta att ta hand om varandra ;)

Våra planer på picnic i skärgården, ändrades idag.
Vädret är verkligen inte på vår sida. Det skulle vara regn hela förmiddagen, för att sedan spricka upp vid lunch. Vem som helst kan ju räkna ut att det kommer vara ganska blött att sitta på klipporna och dricka bubbel! Nä, då får det vara! Det kommer fler dagar!
Vi dricker en kopp kaffe och funderar på vad vi ska hitta på istället ;)

Tack för alla fina ord ni skriver till mig, hela tiden! Och jag ska tala om för er att det är helt sant att vi är bra på att ta hand om varandra, jag och Mannen i mitt liv! Vi har alltid varit noga med att göra saker bara vi två tillsammans, som att gå ut och äta lunch, fika eller ta en natt på hotell. Eller picnic, då... ;) 
När barnen var mindre och det var svårt att gå ut och äta, tillsammans så var vi alltid noga med att göra skillnad på vardag och helg. Vi dukade fint och åt gott på lördagskvällarna t ex. Och sunkiga myskläder en lördagkväll, det har varit bannlyst! ;) 
Jag är av den teorin att det går att hålla den stora kärleken vid liv om man tar hand om varandra och ser varann som man och kvinna och inte bara mamma och pappa, när barnen är små. Att fortsätta se på varandra med kärlek är ett måste! ;)

Nu får vi se vad den här dagen har att erbjuda!

Maria

9 kommentarer:

 1. Du har så rätt, så tänker vi också här hemma. Kärleken ska vårdas precis som allt annat. Synd att ni fick ställa in. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Maria, helt underbart! Vara rädd om varandra och prioritera kärleken är något som inte kommer per automatik. Ni är fantastiska! Så har ni en lycklig relation och familj också.

  Låter bra att ta bubblet när det är bättre väder. Ni får mysa inomhus istället, i ert vackra hus kanske?

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så sanna ord. Viktigt men så lätt att glömma i den vardagliga stressen.
  Tack för din fina kommentar hos mig!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Låter som en bättre ide' ha det så mysigt kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Du har så rätt Maria. Kan bara instämma i att man måste vårda kärleken. Men attans vad det kan vara svårt ibland. Det är inte ofta vi två kommer till skott och det finns många anledningar. Barnvakt är oftast ganska svårt att få för oss och så har vår yngsta tjej varit rätt "knepig" med att vara med någon annan än mamma & pappa, men det är bättre nu.
  Ditt inlägg fick mig att tänka till lite extra igen för det är lätt att sjunka in i vardagens lunk. Nu måste jag ordna till något igen.
  Kram till dig!
  Anette :-)

  SvaraRadera
 6. Alldeles riktigt, du är så klok så! Hoppas er dag blir bra! Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Helt rätt tänkt! Synd på vädret bara, men som dagt... det kommer fler dagar :-) Kram

  SvaraRadera
 8. Visst är det så, att man måste vårda äktenskapet!! Vi har oxå alltid bokat en helg på tu man hand, bara för oss själva. Men nu när de hemmavarande tjejerna börjar bli större, så är det lättare att även hitta på saker tillsammans även till vardags. Så enkelt som att cykla iväg och ta en mjukglass, eller gå till resturangen nära oss och ta ett glas vin tillsammans vid vattnet och gärna solnedgången!! Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 9. Tack Maria, för din fina kommentar hos mig! Jag blev jätteglad :) Nu har jag hittat till din jättefina blogg också och jag gillar den massor redan. Ska bli roligt att följa den framöver! Och vilka kloka ord du skriver om kärleken, det gäller verkligen att aldrig ta varandra för givet och glömma bort att uppvakta varandra då och då. Ha en skön söndagskväll!
  Kram Madeleine

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...