måndag 5 mars 2012

Dörrmatta och macarons


Igår var jag och Mannen i mitt liv, till det stora blå-gula varuhuset och uträttade en del ärenden. Bl a köpte vi en matta till hallen, som ska agera dörrmatta. Med en dubbeldörr, så blir de "vanliga" små dörrmattorna till inte så stor nytta...

Istället köpte vi en liten "gångmatta" och lade på "fel" håll ;) Resultatet blev super, tycker jag! Färgerna och mönstren i mattan "livar upp" den annars ganska så strikta randiga tapeten och vita väggarna.
När vi kom hem, någon timme senare, så hade Tvillingtjejerna bakat. Macarons! Jag som inte är speciellt road av bakning, blev imponerad. Precis som en av tjejerna sa:
" De blev kanske inte perfekta, men bra för att vara första gången"


Men jag kan lova att de var väääldigt goda!!!! :)

Maria

9 kommentarer:

 1. Hörruduru! Tyckte du sa att du inte va bra på mattor!! Supersnyggt blev det där i alla fall. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hihi... tack, Pia! Men det är sant... jag är inte mycket för mattor! Och har därmed inte så mycket "koll"... ;) Men en rejäl dörrmatta är ett måste med 4 barn och en hund... ;)

  SvaraRadera
 3. Hi hi vilka döttrar! De är inte det lättaste att baka:) Väldigt snyggt med mattan så där och jättebra tips för vår dörrmata behöver bytas så jag skall nog kopiera dig där! kram!

  SvaraRadera
 4. Blev ju jättefint med mattan. Goda de ser ut macarons. Ha en fin vecka. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Jättefin matta, måste också kolla in den!!! Väldigt fina Macarons tycker jag!!
  Ha det gott Helena

  SvaraRadera
 6. Jättefin matta!

  Jag tycker också de var jättefina Macarons, när jag gjorde det första gången flöt de ut över hela plåten *haha* så de här är supersnygga!

  Ha en fin start på veckan.
  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Passa bra där! Som klippt och skuren. : )

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 8. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 9. Så snyggt i er hall, mattan passade jättebra.
  Duktiga döttrar du har, här är det bara jag som bakar :)
  Kram Suss

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...