söndag 25 september 2011

Husvisning och spontanpicknick!

Idag var det så dags igen då! Ja, för husvisning. Den sista av de två inbokade, och jag hoppas verkligen att det räcker med dem som varit!

Stackars vovven, som inte fattar vad vi håller på med, han undrar nog såklart varför hans matskålar försvinner in i något skåp och hans bädd åker ut i garaget lite då och då? ;) Matte sjåar runt med dammsugare och mopp och tycker att han mest är i vägen. Ja, vad ska han tro? ;)

Till sist hamnar han i bilen tillsammans med hela familjen, inklusive hamstern. Det brukar han ju bara göra när han ska åka till gammelhusse och gammelmatte i Dalarna. Konstigt, konstigt tycker han nog, eftersom han mest får sig en åktur och sen kommer han hem igen, och bädd och matskålar plockas fram. Han måste ju tycka att vi är bra underliga just nu, hans älskade familj!? ;)

Även mellantjejen tyckte nog att vi hörde till de underligare familjerna idag, när vi åkte in på mataffären och köpte bullar, festis och wienerbröd och berättade att vi skulle åka någonstans och fika. Hon muttrade lite om att hon minsann hellre skulle sätta sig på sin pappas kontor och fika. Där ser ju ingen henne... ;) Picknick på någon rastplats, det tänkte hon då inte ställa upp på! ;) De övriga döttrarna var mer positiva till tanken, och ansåg att mellantjejen kunde väl sitta kvar i bilen då...
Sagt och gjort! Kaffet inhandlades på macken och sen fortsatte vi till Gamla Uppsala. Ingen rastplats direkt,och inte så mycket folk, så även mellantjejen vågade sig ur bilen ;)Underliga eller inte, men en mysig spontanpicknick i höstsolen blev det i alla fall, allt medans huset visades av mäklaren.

3 kommentarer:

 1. Roligt, skrivet. Jag känner igen tonåringar som inte vill synas och det är ju kanske inte så roligt. Fina bilder. Kram!

  SvaraRadera
 2. Härliga höstbilder! Hoppas att visningen gick bra. kram

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!!
  Håller tummarna för att ni inte behöver flera visningar!
  Du är ju för kul, när du skriver!
  Visst är spontanfika ute..mysigt. Tror nog att hur det än är..så uppskattar alla det...hihi..
  Önskar dej en fortsatt mysig dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...