lördag 30 april 2011

Hästar och flygplan

Lördag hos familjen Wiker innebär skjuts till ridskolan.
De som känner mig vet att jag har en liten längtan efter att bo på landet. Av praktiska skäl har jag och "mannen i mitt liv" valt att inte bosätta oss alltför lantligt, bl a  eftersom vi gärna vill kunna åka "kommunalt" in till stan för en god middag med ett glas vin i storstan.
Idag har jag i alla fall fått en dos lantluft, då vi tog en liten promenad mellan hästhagarna och njöt av den vackra omgivningen.

Denna utsikten skulle jag kunna leva med.


Hästar är fina. Speciellt innanför galler...
Idag blev "mannen i mitt liv" äntligen nöjd ;) Jag har varit uppe och flygit med honom. Han är, vad ska man kalla det, "hobbypilot" kanske? Han har segelflygit mer än halva sitt liv och nyligen tagit PPL. (Cert för typ cessna och liknande. Mina kunskaper är inte toppen inom detta område) För sådär 16 år sen, tog han med mig på en liten tur i en "motorseglare", vilket jag inte uppskattade till 100%. Lite vingligt och skakigt tyckte jag. Sen dess har jag inte velat följa med... Men nu så var jag väl tvungen att ge honom en ny chans. Riktigt trevligt var det, faktiskt! Fast han själv tyckte det var lite skakigt, p g a blåsten, så upplevde jag det mycket trevligare än sist. Vilket han var glad över. Vi tog en tur över Uppsala-Skokloster. Oj, vad mycket Valborgsfirande människor vi såg!!!
Domkyrkan i Uppsala

Skönheten vi åkte med

Så nu återstår att se var vi åker nästa gång. "Piloten" har en del platser han vill att vi ska besöka.

Trevlig Valborg på er!

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...