söndag 24 april 2011

En händelserik vecka!

Sitter i mitt underbara uterum, och konstaterar; Vilken händelserik vecka det varit!
I måndags, var det min 40:årsdag! Blev ordentligt uppvaktad tidigt på morgonen av hela familjen (inkl vovven), på sängen. Fina presenter fick jag också. Min man hade varit på MQ och inhandlat en vacker somrig klänning från mitt favoritmärke: Bondelid. Han har bra smak och vet vad som passsar. Duktig! Fick lite smått också. Bl a emaljerat durkslag, och ett vackert glasfat på fot, med en hög glaskupa till. Saker som jag hade på önskelistan. Dagen till ära hade jag tagit ledigt från jobbet. Ägnade nästan hela dagen åt det jag tycker är roligt: att sy, förstås! Nya kuddar till soffan i uterummet. Mina duktiga barn, bakade och fixade till den kommande festen... De är fantastiska!
Detalj från köket, med durkslaget
Glasfatet med kupa

Vi hann med ett besök på banken också, eftersom vi bestämt oss nu, angående tomten. I onsdags skrev vi kontrakt på den! Firade på kvällen med lite bubbel.  Torsdag =  skärtorsdag, ännu en dag jag tagit ledigt. Påskäggsorientering runt slottet. Vilket fantastiskt väder!
Fredag = 40:årsfest. En toppendag med släkt och vänner! Solen sken och trevligt hade vi. Som svar på frågan vad jag önskade mig, hade jag gett: "presentkort på NK, eller pengar".  Som bidrag till en klocka jag suktat efter".
Lördag, påskafton: fick min underbare man att följa med till Stockholm och köpa klockan! Älskar den. Kunde inte låta bli att sätta upp den, trots att det är lite dumt att göra nya skruvhål... men det var bara en skruv ;)   Påskmat och mys på kvällen i uterummet med hela familjen!

Klockan.  Visst är den underbar!

Söndag, idag... besökt Fullerö Handel. Fick ju ett presentkort där också, att sätta sprätt på.... De har masssa fint där! Jag handlade "Cult Design"-prylar.
Summerar veckan som mycket bra! Å så  år det ju en ledig dag kvar på påskhelgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...